[brajt]

alias bright….En inblick i ett liv som viktväktare

Det här är jag! februari 20, 2008

 

Jag är nyss fyllda 34 år och är en hängiven viktväktare sedan hösten 07 då jag fick nog av min egen kropp. Denna blogg är skapad för att jag ska ha något att titta tillbaka på när min viktresa är klar och för att kanske kunna inspirera och sporra andra som känner sig tyngre än vad de skulle vilja vara…

Det finns dessutom veckomenyer för middagar för den som önskar lite inspiration och nytändning i köket. Recept kommer jag inte att lägga ut, men jag hänvisar till kokböckerna veckomenyerna är hämtade ur.

Jag är sedan september 2008 Guldmedlem och min resa som sträckt sig över drygt 37 kilo kommer att fortsätta. Det är ju nu det stora jobbet börjar! Bloggen kommer att leva med och jag skriver mina viktresultat här, även om vägningarna inte är lika täta numer.

Min omgivning har varit alltigenom stöttande och peppande, förstående och otroligt hänsynsfulla. TACK! (ni vet vilka ni är)

Jag håller fast vid att jag är en VIKTVÄKTARE FOR LIFE och mina erfarenheter under denna resa har varit omtumlande!

Genom mitt viktväktande har jag kommit i kontakt med fantastiska människor som jag aldrig skulle ha träffat i andra sammanhang. Människor jag idag inte skulle kunna tänka mig inte vara en del av mitt liv. Jag har fått så många vänliga ord och mycket värme att jag saknar ord för att kunna beskriva hur mycket det betytt för mig!

 Läs mer om mig i tävlingen: Årets viktväktare!

Hoppas jag kan hjälpa och inspirera någon att ändra sina livsvanor!

Välkommen!

Annonser
 

8 Responses to “Det här är jag!”

 1. Angel Says:

  Du fixar det – inga problem!

  Angel

 2. brajt Says:

  man får ta en dag i taget….idag har jag faktiskt för första gången sedan oktober lekt med tanken att skita i allt och gå tillbaka till ”det gamla livet”….tur att denna tanke fladdrade iväg lika snabbt som den kom…

 3. camilla Says:

  Detta kommer du att klara…..go girl..=)

 4. Malin Olsson Says:

  Hej
  Blev verkligen inspirerad av dig. Har precis börjat på viktväktarna. Såg dina veckomatsedel. Kan man hitta hitta recepten någonstans?

  Glad Påsk…

 5. brajt Says:

  recepten är hämtade ur olika viktväktarkokböcker jag har, men jag har även lagt ut några favoriter här på bloggen… 🙂

  lycka till med din egen viktresa!!

 6. Josse Says:

  Hej! Verkligen underbart att se dina före- efter bilder…
  Jag är själv överviktig och skulle behöva gå ner 40 kg ungefär… Va med i viktväktarna ett tag och gick ner 12 kg.. Men sedan tog det bara stop jag slutade gå dit och jag har gått upp fyra kg av dem 12… Känner mig helt desperat och skulle gärna vilja ha några tips från dig som har lyckats med ett fantastiskt resultat!!!

  Mvh
  Josefine

 7. Malin Says:

  Hej!
  Blir glad och grymt imponerad av att läsa om din viktresa… Du är fantastisk! Jag har tidigare gått ner 25 kg…och sen gått upp 6-7 av dom…Nu är jag tillbaka och ska ta mej neråt till ”normalBMI”…dit är det ca 12 kg. Laddad! Tack för att jag fick läsa om dej! kram!

 8. Emma Says:

  Hej!
  Hittade din sida på nätet. Åh va duktig du är.
  Jag gick själv ner 11 kg med viktväktarna för … vänta nu måste vara ca 6 år sedan och nu efter 2 barn på 4 år jobbar jag lite extra på kilona. Nu har jag bara knappt 2 kg kvar sen är jag mer än nöjd. Kan tipsa dig om en superbra sida… http://www.matdagboken.se där kan du gå in och lägga upp all mat du äter så räknar den ut Kcal åt dig. Den hjälper mig massor den där sidan.

  Lycka till!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s